Egy élmény számunkra, ha megtaláljuk eseményedhez az ideális helyszínt, és vendégeid számára is az lesz.

Engedd, hogy bevessük kapcsolati hálónkat, és a legjobb helyszínt ajánlhassuk neked.

Egy rendezvény alapja minden esetben a megfelelő helyszín kiválasztása. A helyszín határozza meg a lehetőségeket, akár határtalan szabadságot adva a rendezvényszervező fantáziájának.

SHOWREEL VIDEÓNK

Akikkel már együtt dolgoztunk

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA!

Add meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adataidat, és munkatársunk 1 munkanapon belül (vagy akár szinte azonnal) felveszi Veled a kapcsolatot!

  Miért nem mindegy, milyen helyszínen rendezed meg eseményedet?

  Mert egy jó helyszín azon túl, hogy képes befogadni a meghívott vendégek sokaságát, illeszkedik az adott rendezvény típusához, koncepciójához, és a meghívottak stílusához is. Ez összetett feladat, sokoldalú tájékozottságot követel.

  Mit kapsz a pénzedért?

  Felmérjük igényeidet, hogy milyen jellegű rendezvényről van szó, kik a meghívottak, mi a téma, alkalom, mi a koncepció, hány meghívott lesz, beltéri vagy kültéri eseményt szeretnél, hogy milyen technikai paramétereknek kell megfelelni, stb. Ezek alapján felkutatjuk a legmegfelelőbb helyszínt. Rengeteg partnerrel dolgoztunk már, ismerjük a legjobb helyeket, nincs lehetetlen.

  Mitől lesz más, ha tőlünk rendeled meg?

  Nem tudsz olyan rendezvényt mondani, amire ne lenne jó ötletünk. És ami itt is kulcsfontosságú: az élmény. Igyekszünk olyan helyszínt találni, ami vendégeid élményközpontja lehet. Bármi az elképzelésed, bízd ránk a megfelelő helyszín kiválasztását!