Ha eljutottál erre az oldalra, akkor éppen rendezvényszervezésben gondolkozol, És keresgélsz, hogy kit bízz meg a munkával. Jó helyen jársz.

HOGYAN LEHET A RENDEZVÉNYED PROFI?

Szakmailag legalább 10 000 órányi gyakorlatra van szükség ahhoz, hogy bármely területen szakértő legyen az ember, és ez alól a rendezvényszakma sem kivétel. Mi 17 évnyi tapasztalattal, széles kapcsolati hálóval, megbízható szakembergárdával tudunk a legszorosabb határidők mellett is hibák, félreértések nélkül – ha kell, konzervatív, ha kell, lendületes és trendkövető, de egy biztos: mindig az alkalomhoz leginkább illő rendezvényt szervezni. Élménydús, a közelmúltban szervezett rendezvényeinkről készült fényképek:

Akikkel már együtt dolgoztunk

SHOWREEL VIDEÓNK

Szerintünk milyen egy jó rendezvényszervező?

Olyan, mint mi. Mindenre megoldást találó kapcsolatrendszerrel rendelkező, kreatív ötletekben gondokozó, jó szervezőkészséggel megáldott, mindig a legjobbat akaró és megvalósító.

Mit kapsz a pénzedért?

A számodra tökéletes rendezvényt. Ügynökségünk elsősorban nagyszabású, nagy létszámú meghívottal szervezett, céges rendezvényekre specializálódott. Teljes körű szervizt, folyamatos kapcsolattartást nyújtunk.

Mitől lesz más, ha tőlünk rendeled meg?

Tőlünk, hisz belőlünk csak egy van.

lépj velünk kapcsolatba!

Örülnék egy tapasztalt segítségnek, szeretném, ha élménydús rendezvényt szerveznétek nekem.
Regisztrálok a további információkért.

Add meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adataidat, és munkatársunk 1 munkanapon belül (vagy akár szinte azonnal) felveszi Veled a kapcsolatot!

    Lehetünk a Te élménygyárosod?

    Lehetünk a Te