Te is kaphatsz elégedett visszajelzést meghívott vendégeidtől, ha céges rendezvényed szervezését ránk bízod!

Ha eljutottál erre az oldalra, akkor te most éppen rendezvényszervezésben gondolkozol, és keresgélsz, hogy kit bízz meg a munkával. Jó helyen jársz.

Nálunk a profizmus frissességgel párosul, ami azt jelenti, hogy 17 évnyi tapasztalattal a hátunk mögött is büszkék vagyunk arra, hogy a trendeknek megfelelő, mai, friss gondolkodású eseményeket tudunk szervezni. Ha nagyszámú meghívottban gondolkozol, nagyszabású eseményben, szerintünk ránk van szükséged.
Élménydús, a közelmúltban szervezett rendezvényeinkről készült fényképek:

Akikkel már együtt dolgoztunk

SHOWREEL VIDEÓNK

lépj velünk kapcsolatba!

Add meg a kapcsolatfelvételhez szükséges adataidat, és munkatársunk 1 munkanapon belül (vagy akár szinte azonnal) felveszi Veled a kapcsolatot!

  Szerintünk milyen egy jó rendezvényszervező?

  Olyan, mint mi. Tájékozott, tapasztalt, trendkövető, mindenre megoldást jelentő kapcsolatrendszerrel rendelkező, kreatív ötletekben gondokozó, jó szervezőkészséggel megáldott, a legjobbat akaró és megvalósító.

  Mit kapsz a pénzedért?

  Ügynökségünk elsősorban nagyszabású, nagy létszámú meghívottal szervezett, céges rendezvényekre specializálódott. Átgondolt, kreatív munkát, széles látókörű, területükön tájékozott munkatársakat biztosítunk, 17 év rendezvényszervező tapasztalatának esszenciájával dolgozunk, teljes körű szervizt, folyamatos kapcsolattartást nyújtva.

  Mitől lesz más, ha tőlünk rendeled meg?

  Tőlünk, hisz belőlünk csak egy van.