Év végi ünnepség, mint partneri ajándék

Az év végéhez közeledve ismét előjön a megszokott, nagy kérdés: na, de mit küldjünk idén a partnereknek? Ahogy végigrágjuk a lehetséges ajándékok sorát magunkban, rájövünk, hogy ez is volt már, az is volt már. Szeretnénk újszerűnek, kreatívnak tűnni amellett, hogy igényes, nívós meglepetéssel fejezzük ki hálánkat az együttműködésért. Ez az ajándék persze csupán figyelmes gesztus, de mégis sokat elárul rólunk, és viszonyunkról a megajándékozott felé. 

Az egyedibb köszönő ajándékötletek kitalálására megéri erőfeszítéseket tenni, hiszen partnereid talán épp azon ajándék hatására fogják egyszer elmondani kollégáiknak és más befolyásos kapcsolatuknak, hogy mennyire szeretnek veled együtt dolgozni – amely jó ajánlólevél is neked. 

Sokan egyedi tervezésű karácsonyi üdvözlőkkel fejezik ki magukat, mások a drágább ajándékok pozitív hatására esküsznek, ezért nagy értékű mobilt, tabletet vagy más technikai kütyüt adnak. Szokás kérdése, mégis megéri elgondolkodni az alábbi javaslatainkon, amelyeket csokorba gyűjtöttünk szponzoroknak és üzleti partnereknek címkézve. Hátha tudunk olyat ajánlani, amire még nem gondoltál. Igen, tudunk. 

A legjobb és legkreatívabb ötletünk pedig a végén következik szerintünk, olvasd hát végig a sort!

SZPONZOROKNAK

# 1: Vezeték nélküli fejhallgató

Nagyszerű ajándék azon szponzorok számára, akik technológia vagy zenekedvelők! A Bluetooth utazós fejhallgató méretek és árak széles választékát kínálja, és tényleg mindenki, de mindenki rájön, hogy praktikus, miután kipróbálta. Edzőteremben, szabadtéri futásnál vagy akár környezettudatos tömegközlekedés közben szuper társ lehet. 

# 2: Gyönyörű filofax

Kiváló minőségű bőr- vagy velúrborítású notebookra mindenkinek szüksége van. Céged logóját diszkréten rejtsd el rajta, úgy szívesebben használják majd.

# 3: Jótékonysági adomány

Időnként a legszebb dolog, amit valakinek adhatsz, az, ha valaki másnak adományozol a nevében. 

# 4: Könyvek

Igen valóban. Könyvek. Ez talán régi iskolának tűnik, de az emberek még mindig imádják a fizikai könvveket, a papír illatát, ropogását. Derítsd ki, mi érdekli partneredet, egy jól eltalált könyvvel biztosan elvarázsolod. 

# 5: Szép szobanövények

Talán különösnek tűnik, de ezt biztosan hosszú távon megőrzik majd. Az íróasztali növények nemcsak felvilágosítják az irodát, hanem vannak olyan szórakoztató kis asztali pozsgás növények, amelyek stresszkezelés gyanánt sem utolsók, így ajándékoddal egész évben szponzorod fejében maradsz.  

PARTNEREKNEK


# 1: Kiváló kávé

Ki nem szereti a különleges kávékat? Különleges nemzetközi kávékülönlegességek egész sorából állíthatunk össze válogatásokat, akár utalvány formájában is.

# 2: Személyre szabott palack ital

Néhány finom szeszesital gyártója lehetőséget kínál személyre szabott vagy akár gravírozott palackok megrendelésére. Itt sem árt, ha kicsit jobban ismered a partner ízlését, hogy betalálj.

# 3: Praktikus eszköztartozékok

Figyeld meg, milyen típusú táblagépet vagy laptopot használ a partnered, és adj neki egy tartalék külső akkumulátort vagy vízálló tokot a telefonjához. Az ilyen típusú tartozékokat jellemzően nagyon értékelik, de általában ezek azok a dolgok, amelyekre mi magunk számára nem szívesen költünk. 

# 4: Add magad ajándékba

Készíts egy finom forralt puncsot, végy hozzá pár deka finom pogácsát, tedd kosárba, és kollégáiddal megjetek el személyesen a partnerhez, mondván, ti vagytok a karácsonyi ajándék idén, valamint az a fél óra, amelyet kötetlenül, munkamentesen beszélgettek egymással a téli finomságokat falatozva. Természetesen egyeztess időpontot, ne állíts be váratlanul. 

+1 ötlet: ÉV VÉGI ÜNNEPSÉG, MINT AJÁNDÉK? IGEN!

Tudtad, hogy már csak 8 hét van karácsonyig?
Ha unsz formális ajándékokat adni üzleti partnereid számára, idén készülj nekik egy különleges partnertalálkozóval, év végi ünnepséggel, gálavacsorával a szokásostól exkluzívabb környezetben, meglepetés programokkal, izgalmas catering szervizzel. Évzáró eseményed minden percében ajándék lehet számukra. A szervezés részleteit bízd ránk; ha érdekel ajánlatunk, keress bennünket mielőbb, az idő még épp elegendő, hogy pazar rendezvényt szervezzünk nekik.