Így bűvöld el vendégeidet bűvésszel az év végi rendezvényeden

Közelednek a karácsonyi partik, most már tényleg csak néhány hét van hátra, hogy zárórendezvényt, gálát vagy partit szervezzünk. Szorít az idő. Ilyenkor hajlamos kapkodni az ember, hogy a szoros határidő ellenére is megkaparinthassa saját rendezvényére a legjobb, leglátványosabb, legütősebb programokat – ha még nem foglaltak. 

Ha karácsony, és karácsonyi csoda, akkor valami igazi varázslatban érdemes gondolkodnunk, hiszen az adventi időszakban jó kicsit elbűvölve lenni. Például egy bűvésszel? A bűvészek mindig is az egyedibb programok közé tartoztak, a közönség ámulattal figyeli a szemkápráztató trükköket, varázslatokat. De hogy miért érdemes éppen karácsonykor bűvészt felkérni, és miért is tudnak a bűvészek elbűvölő programmegoldást kínálni minden év végi rendezvényre? Ennek jártunk utána az alábbi 5 legfontosabb ok felülvizsgálatával. 

1. Szórakoztatnak

Minden túlzás nélkül állítható, hogy kevés olyan szórakoztató műsor van, mint egy nívós karácsonyi bűvész, aki évekig csiszolva trükkjeit, és gyakorlatot szerezve kisebb és nagyobb közönség előtt alig várja, hogy újabb elismerő pillantásokat zsebelhessen be. A varázslat évezredek óta vonzza a közönséget, a trükkök és illúziók hipnotikus ereje felülmúlhatatlan. Minden, ami titokzatos és megmagyarázhatatlan vagy fantasztikus, az izgalmas a közönség számára, és tényleg nehéz mondani még egy olyan műfajt, amely szinte valóban mindenkinek egyformán ugyanakkora élményt okoz. Hiába más minden ember, a varázslat egyformán birizgálja a nézőközösség elméjét, ami szórakoztató és élvezetes érzés. Mindenkinek. Tehát ebből a szempontból Jolly Joker lehet egy bűvész. 

2. Beszélgetések indítói lehet

Nézzünk szembe a tényekkel: bármely esemény első fél órájában kínos pillanatokat, hatalmas csendeket élhetünk át. Mert lehet, hogy mindannyian olyan partin jártunk, ahol senki sem akar beszélgetni, táncolni vagy bármilyen módon részt venni. Egy jó karácsonyi bűvész beszélgetések indítója lehet, hiszen a varázslat interaktív jellegű. A mágus az asztalokhoz megy, vagy áll a színpadon, és felkéri az embereket a szereplésre. Kártyákat kell húzniuk, kellékeket tartaniuk, tehát közvetlen részeivé kell válniuk a shownak, és ez csodálatos katalizátora lehet a vendégsereg beszélgetéseinek, hiszen az idegeneket egy közös illúzió köti össze, amit egyikük sem ért.  

3. Hosszantartó emléket idézhet a nézőben

Egy igazán jó és mágikus trükk hosszú időre a memóriában marad, hiszen nehéz elfelejteni azt, amit nem tudunk észérvekkel megmagyarázni. Egyszerűen tudni akarjuk, hogyan működik, mi volt a trükk, hogyan lehetséges ez. Az eseményről hazaérve is minden bizonnyal napokig emlegetik majd az élményt a vendégek, próbálva magyarázatot találni rá, és így közvetlenül a rendezvény is szóba kerül, mint a hely, amely ezt a rendkívüli élményt biztosította számára. Kiváltképp, ha speciálisan a vállalat profiljára vagy a rendezvény koncepciójára, az esemény apropójára szabott bűvészműsort kérünk, mely minden esetben lehetőség a szolgáltatáson belül, és fokozza a hatást. És egy vállalati rendezvénynél épp erre van szükség, mert a hosszan tartó benyomás növeli a vállalat hírnevét a világban. 

4. Bár történelme van, mégis újfajta szórakozás

És újra egyre népszerűbb fajta. Mindenki zenekarokkal, DJ-kel meg karaoke-val szeretné lenyűgözni a meghívottakat, az ő ingerküszöbük pedig ennél már jóval magasabban van. Ha nagyot akarsz villantani, nem hibázhatsz egy bűvésszel, hiszen a bűvészshow közben garantáltan nem fognak unatkozni, hanem olyan újdonságot kapnak, amelyre vágynak. A bűvészek folyamatosan frissítik repertorárjukat a trendeknek megfelelően, abszolút maivá varázsolva a produkciót. Egy nagy karácsonyi mágus beiktatása a programcsokorba minden bizonnyal megkülönbözteti az eseményt másokétól. Ha elég nagy nevet sikerül választanunk, az egész esemény koncepciója a varázslat, mágia köré épülhet, ami további izgalmat és várakozást ébreszt majd a meghívottakban. 

5. Félelmetes fotólehetőségek

Végül, de nem utolsósorban, egy bűvész alkalmazása nagyszerű fotók készítésére ad lehetőséget! Mindenki, aki rendezvényt szervez, szeretné megörökíteni a legszebb pillanatokat, az elégedett vendégek arcát, és erre remek lehetőség a bűvész. A varázslatos trükk utáni meglepettség és ámulat, amely kiül a nézők számára – fantasztikus fotótéma. Jó szórakozás lesz visszanézni a képeket, a vendégeknek akár karácsonyi ajándékba küldeni, fokozva a hatást. 

Szerintünk éppen itt az ideje egy mágus felkérésének, és mi szívesen felkutatjuk számodra a megfelelőt. Ha mégsem egy bűvész az, aki leginkább illik rendezvényed stílusához, azt is elmondjuk neked, és kitaláljuk rekord gyorsaságú idő alatt karácsonyi rendezvényed koncepcióját. És ez nem varázslat! 😉